Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Extra besloten Ledenraad KVGO 8 september, Fit & Flexibel verplaatst naar 11 november

Op 8 september vindt in Soest een extra besloten Ledenraad plaats. De bijeenkomst staat geheel in het teken van de Grafimedia cao. Het bestuur van het KVGO besloot de Ledenraad die op de agenda stond voor 23 september te schrappen. Het aansluitende congres Fit & Flexibel, editie 2 wordt verplaatst naar woensdag 11 november.

Op 8 september vindt in Soest een extra besloten Ledenraad plaats. De bijeenkomst staat geheel in het teken van de Grafimedia cao. Zowel FNV Kiem als CNV Media hebben het eindbod van de werkgevers afgewezen. De cao-onderhandelingsdelegatie heeft het bestuur daarom verzocht een extra besloten vergadering van de Ledenraad te beleggen.

Stand van zaken
Tijdens deze extra vergadering zullen de leden worden geïnformeerd over het proces en de stand van zaken. Daarbij zal uitleg worden gegeven over het eindbod. Tevens is het de bedoeling de mening te peilen van de aanwezige leden.

Deze extra besloten Ledenraad vindt plaats op dinsdag 8 september in De Soesterduinen te Soest. De inloop is vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur. Na afloop is er een lichte maaltijd.

Fit & Flexibel
Het evenement Fit & Flexibel plus de reguliere Ledenraad stonden voor 23 september op de agenda. Besloten is het evenement te combineren met de daaropvolgende Ledenraad van woensdag 11 november in Apeldoorn. Het programma wordt aangepast, waarna details volgen.