Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

FAQ over module stoffenmanagement in de RIE

Begin december was de online bijeenkomst over de module stoffenmanagement in de Risico-inventarisatie en -Evaluatie Grafimedia. De antwoorden op de gestelde vragen zijn nu gebundeld in een document.

Stoffenmanagement

Met de module Stoffenmanagement brengen bedrijven in kaart welke stoffen zij in huis hebben. Hiermee voldoen zij aan de registratieplicht. Die plicht geldt overigens niet alleen voor gevaarlijke stoffen: ook de niet-gevaarlijke stoffen moeten worden geregistreerd.

Tijdens het webinar werd uitgelegd hoe deze module werkt en wat er nieuw is toegevoegd. Heb je het webinar gemist? Terugkijken is mogelijk: klik hier.

De antwoorden op de gestelde vragen zijn onderaan dit bericht te downloaden.

RIE Grafimedia

Bedrijven zijn verplicht om een actuele Risico-inventarisatie en -Evaluatie, kortweg RIE of RI&E, te hebben. De RIE Grafimedia is speciaal voor onze bedrijfstak ontwikkeld. Zie: Arbo RIE Grafimedia. Liever eerst een quick scan doen? Klik dan hier: info.arbografimedia.nl.

KVGO-leden kunnen de RIE gratis gebruiken. Ook hebben zij gratis toegang tot de Helpdesk Arbografimedia, via 020-5435 665 of info@arbografimedia.nl (let op: tussen Kerst en Oud & Nieuw is de Helpdesk minder bereikbaar).