Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Fries Grafisch Museum & Museum Joure kopperen op 8 januari

Het Fries Grafisch Museum nodigt in samenwerking met Museum Joure geïnteresseerden uit voor de Koppermaandagviering op zondag 8 januari 2017 in het Fries Grafisch Museum. Het museum is gehuisvest in Museum Joure, Geelgietersstraat 1-11 te Joure.

De Koppermaandagviering is voor Museum Joure aanleiding geweest om er een drukkersweekend van te maken met extra activiteiten en demonstraties in het Museum rond het thema ‘Drukken met een duidelijke link naar theater’.

Zo is in het Grafisch Kabinet een tentoonstelling ingericht met theaterprogramma’s en affiches en zijn er in het Museum optredens van De Martino’s en magiër Joop Fenstra.

Het programma voor deze Kopperviering ziet er als volgt uit:

  • 14:00 uur Ontvangst met koffie in de binnenplak (ingang aan de overzijde van de straat van ingang Museum Joure)
  • 14:15 uur Kopperrede
  • 14:30 uur Aanbieden Kopperprent aan Leo Dijkstra
  • 14:45 uur Reactie Leo Dijkstra
  • 15:00 uur Vertrek naar Museum Joure waar diverse optredens en tentoonstellingen zijn waaronder de theateraffiches in het Grafisch Kabinet waar ook een hapje en een drankje klaarstaan
  • 17:00 uur Vertrek naar de Jouster Toer voor de Kopperdis

Nico Douma, medeorganisator en voorzitter van het Fries Grafisch Museum: “Wij hopen je op deze bijzondere kopperdag te ontmoeten.”

Aanmelden kan op info@drukkerijbroersma.nl onder vermelding of je wel of niet wilt deelnemen aan de Kopperdis. Deelname aan de Kopperdis kost € 28,50 per persoon.