Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Gezocht: talent van onder de 26!

Jaarlijks organiseert Intergraf, de overkoepelende organisatie van alle Europese KVGO’s, een Young Talent Award. Dit jaar stelt zij de vraag: “Hoe zou AI de print industrie kunnen beïnvloeden en welke risico’s en kansen komen hierbij kijken?” Ben jij ambitieus, onder de 26 en werkzaam in de grafimediabranche of volg je hiervoor een opleiding? Of heb jij een jonge ambitieuze medewerker of collega, die je hoog inschat? Lees dan vooral verder!

Young Talent Award

Deze award is gericht op de toekomst van de industrie, met als achterliggende gedachte het in kaart brengen van de perspectieven van de jongere generatie. Want de jongeren hebben de toekomst! Het thema van dit jaar is Artificial Intelligence (AI), met als vraag: “Hoe zou AI de print industrie kunnen beïnvloeden en welke risico’s en kansen komen hierbij kijken?” Ben jij jong en heb je hier een duidelijke visie over die je wel wilt en durft te delen? Stuur deze dan in naar Intergraf vóór 29 februari 2024. Voor de winnaar is er een geldprijs van EUR 3.000,- beschikbaar. Daarnaast wordt de winnende inzending gedeeld met vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven en leveranciers binnen de branche, op Europees niveau.

Criteria

De criteria zijn als volgt:

  • Je bent student, leerling of medewerker binnen de grafimediabranche en maximaal 25 jaar oud
  • Jouw inzending telt 2-5 pagina’s, geschreven in het Engels. Mocht je beeldmateriaal willen meesturen met je applicatie, mag dat zeker.
  • Met je inzending stuur je ook een kort CV mee (maximaal 2 pagina’s)
  • De winnaar mag zijn/haar inzending presenteren tijdens de volgende Intergraf conferentie “Print Matters for the Future” in Bucharest, op 14 juni 2024! Fijn wanneer je dan beschikbaar zou zijn – maar geen must, wat de organisatoren betreft.

Voor een volledige beschrijving van de award, kijk even op de website van Intergraf. En mocht je besluiten mee te doen, laat je het ons dan alsjeblieft weten op info@kvgo.nl? Dat vinden we tof!