Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Goedbezochte kennissessie over de aanpak van ziekteverzuim

Tijdens de online KVGO kennissessies worden de leden in maximaal 1 uur helemaal bijgepraat op een bepaald onderwerp. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Dinsdag 9 mei ging het over een succesvolle aanpak van ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid. 

Aanpak ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid 

Fianne Stroeken, adviseur duurzame inzetbaarheid voor het GOC, nam de 40 deelnemers mee in succesfactoren bij de aanpak van ziekteverzuim. Geen overbodige luxe, zo bleek. Een meerderheid van de aanwezigen maakt zich namelijk zorgen over het ziekteverzuim binnen het bedrijf. Gelukkig bracht Fianne goed nieuws. Er is namelijk veel dat binnen het bedrijf gedaan kan worden om het ziekteverzuim te minimaliseren. 

Subsidie 

En Fianne bracht nog meer goed nieuws. KVGO-leden kunnen namelijk tot wel 75% subsidie ontvangen voor hulpmiddelen bij die aanpak van het ziekteverzuim en voor programma’s bij het voorkomen van ziekteverzuim. Interesse? Neem contact op via info@createyourfuture.nl

Volgende kennissessie 

 Heb jij een onderwerp op het gebied van arbeidsvoorwaarden waarop je in een uur tijd bijgepraat zou willen worden? Geef dit aan ons door en wellicht gaat de volgende kennissessie over het door jou aangedragen onderwerp. 

Vragen? 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 020- 54 35 678 of info@kvgo.nl 

Ook interessant:

    Voorkom en verlaag ziekteverzuim met deze tips

    Meer weten over Create your future? Zie: Ledenvoordelen Create your future