Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Gratis invulsessies voor het AVG stappenplan

In de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn de belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens vastgelegd. Bedrijven moeten zich houden aan de AVG, in de volksmond vaak aangeduid als privacywet. Het AVG stappenplan is een handig hulpmiddel om aan de wettelijke plicht te voldoen.

In februari 2022 heeft het KVGO samen met de Stichting AVG een webinar georganiseerd over het AVG stappenplan. Een samenvatting van dit webinar is hier in te zien.

De Stichting AVG organiseert de komende tijd twee gratis invulsessies voor nieuwe gebruikers. Hierbij worden de deelnemers stap voor stap meegenomen bij het invullen van het plan. De sessies zullen plaatsvinden op:

– dinsdag 22 februari 15.30 – 17.30 en

– dinsdag 29 maart 15.30 – 17.30

Deelname aan deze sessies is mogelijk voor geregistreerde nieuwe gebruikers van het AVG stappenplan. Wanneer je nog geen geregistreerde gebruiker bent kun je je hier aanmelden. KVGO leden ontvangen 50% korting op het AVG programma. Aanmelden voor de invulsessies kan via deze link.

 

Meer weten?

Neem met inhoudelijke vragen contact op met Maarten Reuderink, via 020 – 5435678 of info@kvgo.nl onder vermelding stappenplan AVG.