Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Haringhappen in Volendam

Het KVGO District Noord-Holland nodigt alle KVGO leden en relaties van harte uit voor de jaarlijkse HaringHap-ontmoeting op dinsdag 18 juni 2024 in Volendam.

Wist je dat..

  • Een goede nieuwe haring is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog heel erg gezond.
  • Nieuwe haring heeft ongeveer 222 calorieën per 100 gram. Het vet bestaat vooral uit gezonde onverzadigde omega-3 vetzuren en dat verlaagt weer het cholesterolgehalte.
  • De uitjes die traditioneel bij de haring worden gegeten, waren vroeger vooral bedoeld om de (te) zoute smaak wat te verdoezelen.
  • Wij Nederlanders verorberen jaarlijks zo’n 76 miljoen haringen. Maar wist je dat de Belgen er ook 14 miljoen weghappen?

Ontmoet collega’s, KVGO medewerkers en KVGO relaties op de altijd gezellige HaringHap-ontmoeting. Voor de mensen die niet van vis houden zijn er andere lekkernijen te eten.

Locatie: Grandcafe de Botterwerf – Slobbeland 13, 1131 AA Volendam
Ontvangst: Vanaf 16:30 uur
HaringHappen: Om 17:30 uur

Meld je bij voorkeur aan via de per email verzonden uitnodiging. Mocht je die niet hebben ontvangen dan kun je ook een mailtje sturen naar info@kvgo.nl. Geef in je mail aan hoeveel vis-eters en hoeveel niet-vis-eters je wilt aanmelden voor deze gratis bijeenkomst.