Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO trekt het land in met regiobijeenkomsten

In april komt het KVGO in de buurt met vier regiobijeenkomsten voor leden. Aan bod komen actuele zaken rond personeelsbeleid en – samen met GOC – een nieuwe kijk op strategie en personeel. Amstelveen, Leende, Zwolle en Veenendaal zijn de locaties.

In vogelvlucht bespreken de specialisten van het KVGO de recente ontwikkelingen en de laatste stand van zaken op het gebied van wet- en regelgeving. In de eerste helft van 2015 is een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Bent u ervan op de hoogte? Denk bijvoorbeeld aan de Wet werk en zekerheid, verlof in het kader van arbeid en zorg en de beloning van uitzendkrachten.

Ook nemen ze in het kort de ‘personeelskalender’ van het voorjaar door. Wat moet u als werkgever in deze periode doen of met uw werknemers regelen? Zoals de feestdagen, de vakantietoeslag en het verval van wettelijke vakantiedagen.

Nieuwe kijk op strategie en personeel door GOC
De markt verandert en veel grafische bedrijven passen zich aan of zijn de veranderingen zelfs voor met de ontwikkeling van nieuwe vormen van dienstverlening. Strategische aanpassingen vragen tegelijk van medewerkers hun talenten te ontwikkelen zodat zij van blijvende waarde zijn voor de onderneming. GOC laat zien hoe deze twee zaken – strategisch- en talentmanagement – slim samen aangepakt kunnen worden.

Extra
De mogelijkheid bestaat om tijdens een KVGO-spreekuur voorafgaand aan de bijeenkomst specifieke vragen of een probleem te bespreken.

Wanneer?

  • Dinsdag 14 april: Amstelveen, KVGO, van 15.00 – 17.30 uur, gastheer Bram ter Beek (ontvangst vanaf 14.30 uur)
  • Woensdag 15 april: Leende, Golden Tulip Jagershorst, van 18.30 – 21.00 uur,  gastvrouw Truus Boomgaard (ontvangst vanaf 18.00 uur)
  • Dinsdag 21 april: Zwolle, Mercure Hotel, van 18.30 – 21.00 uur, gastheer Cees Verweij (ontvangst vanaf 18.00 uur)
  • Donderdag 23 april: Veenendaal, GOC, van 15.00 – 17.30 uur,  gastheer Fons Bakkes (ontvangst vanaf 14.30 uur)