Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Hoe scoor jij op duurzaamheid?

Benieuwd hoe duurzaam je onderneemt op het gebied van CO2- en Energiemanagement ten opzichte van andere spelers op de markt? Wat zijn de duurzame stappen die jouw bedrijf het meest opleveren? Doe mee aan het benchmark onderzoek van onze duurzame energiepartner Groendus en krijg antwoord op deze vragen.

 

Krijg waardevolle inzichten door mee te doen aan een laagdrempelig onderzoek.

Groendus, een zakelijk dienstverlener, onderzoekt door middel van een benchmark hoe het is gesteld met de energietransitie en duurzaamheid in het Nederlandse bedrijfsleven. Wij nodigen jou, namens hen, van harte uit om hieraan deel te nemen.

Met jouw deelname krijgt je een mooi trendrapport met waardevolle inzichten en mogelijke oplossingen gericht op uw specifieke situatie. Daarbij krijgen wij, bij een goede vertegenwoordiging vanuit het KVGO, een goed inzicht van waar wij staan hoe de grafische industrie zich verhoudt tot andere branches.

KVGO is jouw partner met betrekking tot duurzaamheid, CO2- en Energiemanagement. De benchmark informatie geeft ons de mogelijkheid jullie nog gerichter te informeren over waar je staat in deze transitie en wat de volgende stap is. In 2023 zullen we meerdere activiteiten organiseren die jou voorzien van de juiste informatie en oplossingen. Zo zijn we samen voorbereid op komende wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en welke mogelijkheden er in de sector ontstaan en dragen we bij aan de door de overheid gestelde reductiedoelstellingen.

Doe je mee? De link naar de vragenlijst vindt je hier. 

Goed om te weten

Alle gegevens worden na data-verzameling geanonimiseerd en zijn behalve voor uzelf niet te herleiden naar uw organisatie. Het invullen van de vragenlijst kost neemt ongeveer 10-15 minuten. Je kan vragen verwachten over onder andere de energiecrisis, energiestromen binnen uw bedrijf, wetgeving, laadpalen, zonnepanelen en slimme, duurzame oplossingen.

Meer weten over verduurzaming?

Neem contact op met Gijs Vermeulen via 020 – 543 56 78 of g.vermeulen@kvgo.nl