Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Bericht van de voorzitter – 19 mei 2020

Beste leden,

Kom met ideeën!!
Als je als grafimedia-onderneming (prepress, drukkerij, binderij) een appel mag doen aan je klanten of aan de inwoners van jouw dorp of stad en op positieve en creatieve manier laten zien dat je er (nog) bent, HOE zou dan jouw tekst en beeld op een poster, in een filmpje, stickertje, op je briefpapier of een banner op je site zijn? Kortom hoe zou jij je klanten een glimlach op het gezicht laten krijgen en sympathie vragen voor jouw bedrijf?

Heb je materiaal liggen of heb je een goed idee? Werk het vandaag en morgen uit, stuur het naar het KVGO toe en het beste idee -of een aantal ideeën- werken wij samen met je uit en maken er een nieuwe campagne van ter ondersteuning van onze branche en ons mooie werk. Veel grafische ondernemers zijn de negatieve berichtgeving een beetje beu en willen door! Zij vragen het KVGO om ook hun signalen serieus te nemen. Vandaar deze oproep.

Terecht dat ook de niet-drukkers aangeven te weinig zichtbaar te zijn in de berichtgeving als we het over de drukkers en de drukkerijen hebben. Met het gebruik van de woorden grafimedia ondernemingen proberen we dat zoveel mogelijk te ondervangen.

De uitslag van de tweede enquête is ronduit zorgelijk en reden voor het KVGO om weer alle mogelijkheden te benutten om in Den Haag te pleiten voor steun aan onze bedrijfstak.

Wij zijn nu als branche specifiek genoemd in de brief die MKB-voorzitter Vonhof geschreven heeft en waarin hij vraagt om ondersteuning mede voor de indirect getroffen bedrijven.

Het wordt een spannende week en afwachten of ons vele lobbywerk het zo nodige resultaat op gaat leveren. Heb je vragen over de komende tweede ronde van steunmaatregelen, laat het ons per mail of telefoon weten. En volg de berichtgevingen op onze site.

Stuur jouw ideeën, het liefst met beeld en tekst, zo snel mogelijk naar ons toe per mail. We willen de campagne in de loop van volgende week al uitrollen en daarmee met een uniforme boodschap naar onze klanten en omgeving komen. Wij faciliteren als KVGO de verdere uitvoering en zorgen dat iedereen de materialen tot zijn haar beschikking krijgt om verder uit te rollen en laten daarmee zien hoe belangrijk drukwerk in onze samenleving is.

Hou vol en blijf gezond,
Dick Naafs
Voorzitter KVGO

 

Vragen?
Neem met vragen over personeel contact op met Aukje van het Nederend of Kirsten Linders via 020-54 35 678 of via de email a.van.het.nederend@kvgo.nl of k.linders@kvgo.nl.
Voor alle overige vragen kunt u ons bereiken via info@kvgo.nl of 020-54 35 678