Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

A&O subsidie op scholing en duurzame inzetbaarheid tijdelijk verhoogd

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft van 1 mei tot 1 november 2020 de eigen subsidieregeling van 40% verhoogd naar 50%. Met deze verhoging ondersteunt en stimuleert het Fonds de bedrijven bij het toekomstproof houden van de organisatie. 

De huidige situatie laat meer dan ooit zien hoe belangrijk het is om snel in te kunnen spelen op veranderingen en het benutten van nieuwe kansen. Die flexibiliteit creëer je onder andere door te investeren in vakmanschap, inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers.

De verhoging van deze subsidieregeling is van toepassing op:

  • Printmedia opleidingen: zowel open inschrijvingen als maatwerkopleidingen. Een groot deel van de GOC opleidingen valt onder deze regeling.
  • Het toekomstgericht opleidingsaanbod via het Europese subsidieproject Create your future.
  • Een duurzaam inzetbaarheidstraject via het subsidieproject Create your future.

Voor leden van KVGO (en de voormalige ZSO-leden) kan de subsidie met deze verhoging, in combinatie met de Europese subsidieregeling Create your future, oplopen tot maximaal 85%. Kijk voor de voorwaarden op de website van het A&O Fonds Grafimediabranche.

Verlenging subsidieproject Create your future

De subsidieverhoging is niet de enige verruiming. Ook is het Europese subsidieproject Create your future voor duurzame inzetbaarheid en toekomstgerichte scholing met een half jaar verlengd. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft deze verruiming doorgevoerd. Je kunt nu tot en met 24 december 2021 gebruik maken van de experts die met je meedenken, je op weg helpen met een plan voor duurzame inzetbaarheid, je begeleiden en coachen. Lees hier meer over het project, de voorwaarden en procedure.

Je start een duurzaam inzetbaarheidstraject of scholingstraject met een telefoontje of mail: (0318) 53 91 11, info@aenofonds.nl. Of maak via de website een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.