Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Het gratis gebruik van het AVG-stappenplan is verlengd

Het gratis gebruik van het AVG-stappenplan is verlengd tot 1 september 2020 voor bestaande gebruikers

Het huidige abonnement zou op 30 juni 2020 aflopen. Wij hebben net vernomen van de Stichting AVG voor verenigingen dat de huidige KVGO-leden die het stappenplan gebruiken dit tot 1 september 2020 kunnen doen.

Met deze stichting heeft het KVGO een overeenkomstgesloten waardoor alle leden gratis gebruik konden maken van dit stappenplan (zie ons bericht van 20 mei 2019). Deze overeenkomst komt nu te vervallen en het hangt af van de prijs voor een collectief abonnement of we dit zullen verlengen. Wij verwachten voor 1 augustus 2020 een voorstel te krijgen over de verlenging. Wij zullen u dan meedelen of het gebruik voor u gratis blijft dan wel tegen welke vergoeding u uw huidige abonnement kunt voorzetten.

Wij raden u aan om voor de zekerheid schermschermafdrukken te maken van alle stappen. Dan beschikt u nog over deze gegevens indien u in de toekomst niet meer mee zou doen. Op deze wijze kunt u altijd aantonen dat u aan de AVG heeft voldaan in geval van een controle door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer inlichtingen: Maarten Reuderink tel. 020 – 5435678 of info@kvgo.nl onder vermelding stappenplan AVG.