Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Gratis advies en ondersteuning bij personeelsvraagstukken

De coronacrisis raakt het werk in grafimediabedrijven volop. De vraag van klanten neemt af of verandert, je werkt waarschijnlijk anders en moet de samenwerking binnen je bedrijf en met klanten op een andere manier organiseren.

Exclusief voor leden van het KVGO biedt het A&O Fonds daarom zes advies-, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden aan en helpen we jou als werkgever, leidinggevende of hr-medeweker en jouw medewerkers om zo goed mogelijk met de nieuwe werkelijkheid om te gaan.

De keuze is aan jou: waar heb jij behoefte aan? Wat speelt er in jouw bedrijf? En bij welke praktische of juiste strategische personeelsvraagstukken kan jij hulp gebruiken? Doe je voordeel met het luisterend oor en de informatie, tips en adviezen van deskundige adviseurs.

Het goede nieuws is: dat kost je niets. Dit aanbod wordt namelijk bekostigd vanuit het ESF-project ‘Create your future’. Wees er wel snel bij, want het aanbod is tijdelijk beschikbaar. Je kunt tot en met eind oktober 2020 gebruik maken van de gratis ondersteuningsmogelijkheden.

Ook voor veel eventuele vervolgstappen op het gebied van toekomstgerichte scholing en duurzame inzetbaarheid van medewerkers zijn Europese subsidies beschikbaar. Een mooie meevaller in deze uitdagende tijd en een kans om met jouw medewerkers misschien zelfs wel sterker door deze crisis te komen! Naast dit gratis aanbod heeft het A&O Fonds ook nog de eigen subsidieregeling verhoogd van 40% naar 50%.

Klik hier voor het aanbod.