Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Digitale ALV op 23 juni 2020 om 14:00 uur

Als vereniging zijn we verplicht een AV te houden om o.a. de jaarrekening 2019 goed te keuren. Door de coronacrisis hebben we jammer genoeg moeten besluiten geen ‘echte’ bijeenkomst te organiseren. Hopelijk lukt dat in het najaar wel!

De digitale AV op 23 juni moet je zien als een soort ‘live-uitzending’. Met een webcam wordt eenvoudig de AV gepresenteerd. De leden kunnen na inloggen meekijken en via de chat reageren.Voor de volledigheid: alleen leden van de ledenraad hebben stemrecht en nemen besluiten, maar natuurlijk stellen we de inbreng van al onze leden erg op prijs.

Om de digitale AV in goede banen te kunnen leiden, verzoeken we je om je eventuele vragen over de agenda en bijlagen uiterlijk 17 juni aan ons te stellen via evenement@kvgo.nl. Dan houden we hier met de toelichting rekening.

Hoe werkt de digitale AV?
De ledenvergadering vindt plaats op het platform online-alv.nl. Om de vergadering te kunnen bijwonen, heb je een computer, laptop of tablet nodig met een internetverbinding en geluid.
Daarnaast heb je een smartphone nodig met daarop een authenticator-app.

Wij raden Google Authenticator aan en deze is te downloaden op je smartphone via onderstaande links: (Let even op en scroll even door want deze app staat vaak op plek 3)