13 juli 2020

Beter van papier ‘in de lucht’

‘Laten we de leden van het KVGO voorzien van een aantal items om onze mooie industrie op een positieve manier onder de aandacht te brengen.’

Dat was het idee achter de oproep aan jullie destijds om ideeën hiervoor in te sturen.

Zoals inmiddels bekend, is Drukkerij Aeroprint als winnaar uit de bus gekomen met hun campagne ‘Beter van Papier’. Samen met Erwin Koerts is een aantal ideeën en toepassingen uitgewerkt en inmiddels beschikbaar.

Ga naar www.betervanpapier.nl en bestel gratis een of meerdere items mét je eigen logo erop. De uiting(en) kan je vervolgens delen met je klanten of als advertentie gebruiken.

De komende tijd zullen meer items geplaatst worden, dus hou www.betervanpapier.nl regelmatig in de gaten voor updates. Heb je een idee of mis je iets bij de items, laat het ons weten via info@kvgo.nl dan kunnen we daar altijd over sparren!

“Ik ben uitgegaan van de situatie dat in heel veel gevallen, papier gewoon een heerlijk product is. Om iets uit te kiezen, voor te lezen, iemand te feliciteren enzovoort. Natuurlijk is voor heel veel toepassingen een elektronisch alternatief beschikbaar maar juist daarom wordt papier zo fijn. Meer gevoel, meer emotie, beter gewaardeerd.”
Erwin Koerts

Ook interessant...

01 april 2017 | Schiphol-Rijk

KVGO: van Amsterdam via Almere en Weesp naar Amstelveen

04 juni 2020

Bericht van de voorzitter – 4 juni 2020

24 november 2021

1e kwartaal 2022: jaarlijkse systeemheffing van €2,90 per ton grafisch papier en karton

11 november 2020

‘Beter van papier’ campagne wordt voortgezet