Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Indruk.nu

In samenwerking met het A&O Fonds Grafimediabranche, GOC, FNV Media&Cultuur, CNV Vakmensen en De Unie heeft het KVGO het platform indruk.nu opgericht. Samen zetten we ons in voor een gezonde en innovatieve grafimediabranche. Het platform kent drie hoofdonderwerpen: leren, werken en ondernemen. En die informatie over ondernemen, die brengen we graag nog eens onder de aandacht.

Ondernemen binnen de branche

Op de pagina’s van indruk.nu gerelateerd aan ondernemen vind je informatie die joú helpt bij het ondernemen. Informatie ten aan zien van goed werkgeverschap, duurzaam ondernemen en algemene informatie over ondernemerschap zijn hier te vinden. En heb je dan nog niet helemáál gevonden wat je zocht? Mail (info@kvgo.nl) of bel (020 54 35 678) ons dan even. Daar zijn we voor!

Inkijkje in de branche

Ook leuk om even naar te kijken en wellicht van te leren: verhalen van collega’s uit de branche. Armand van Huut aan het woord over Geostick; Gareth Hijwegen van Wilco die slaagt voor de cursus Machine Operator Offset Vellen; Etienne de Groot die vanuit de horeca instroomde bij van Senefelder Misset. Zomaar wat voorbeelden van een aantal mooie artikelen die op het platform te vinden zijn. Collega’s die belangeloos hun ervaringen delen om zo de branche te versterken. Want met elkaar maken we ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche!