Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Intergraf brengt toekomst verpakkingsindustrie in beeld

Op 21 februari vindt in Brussel ‘Packaging Conference 2019’ plaats. Het evenement is georganiseerd door Intergraf, Smithers Pira en FTA Europe. Packaging Conference 2019 maakt deel uit van het meerjarenproject ‘Shaping the Future of Print’. Een keur aan toonaangevende sprekers heeft zich gemeld om het inhoudelijk deel van de conferentie voor haar of zijn rekening te nemen.

KVGO-voorzitter en voorzitter van Intergraf Cees Verweij: “In heel Europa maken de drukkers van verpakkingen opwindende tijden mee. Het is een van de activiteiten die binnen onze industrie groei vertoont. Tegelijkertijd komen er tal van nieuwe technieken op de drukkers af. Hoe ga je daar mee om? Relatief nieuw is ook ‘industrial print’, waarbij het drukken van bijvoorbeeld verpakkingen een integraal onderdeel van de productielijn van een fabriek wordt. Voldoende redenen om naar Brussel te komen.”

Sprekers zijn Kęstutis Sadauskas (Europese Commissie), Joanna Stephenson (Women in Packaging), Chris Tonge (Ultimate Group), Guy Douglass (Sun Branding Solutions), Bernd Brandt (denkstatt), prof. dr. ir. Peter Ragaert (Universteit van Gent) en Ania Krolak (Smithers Information).

Woensdag 20 februari 2019 vindt de ontvangst plaats. Op donderdag 21 februari start om 8.30 de conferentie die om 19.30 wordt afgesloten met een diner. Op vrijdag 22 februari staat ’s ochtends een bezoek aan het Europese parlement op het programma.

Deelnemers ontvangen het European Printed Packaging Market Report van Smithers Pira.

Meer weten en aanmelden? Klik hier.