Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Intergraf economisch rapport 2022

Het jaarlijkse economische rapport van Intergraf biedt statistische informatie voor de Europese Unie (EU27), maar ook voor het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland.

Het geeft een overzicht van beschikbare gegevens over de Europese grafische industrie (bijv. omzet, aantal werknemers en bedrijven, productiewaarden, handel), evenals hoogtepunten over de economische ontwikkeling van sectoren die relevant zijn voor de grafische industrie (inkt, papier, uitgeverij, boeken, pers, energie en postmarkten). Het toont ook historische ontwikkelingen en vergelijkingen tussen landen. Officiële geconsolideerde statistieken die door Eurostat beschikbaar worden gesteld, vormen de belangrijkste informatiebron. Het rapport bevat ook een bijdrage van de ‘European print market review’ van onderzoeksbureau Smithers, waarin een prognose voor 4 jaar is opgenomen.

Wil je dit rapport downloaden (enkel beschikbaar voor leden)?

Meer weten?

Ben je (nog) geen lid en wil je meer informatie over de inhoud van dit rapport? Neem dan contact op met het KVGO via telefoon 020 543 56 78 of e-mail info@kvgo.nl.