Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Intergraf organiseert internationale conferentie over binding & finishing

In de bijeenkomst van de internationale sectie ‘Bookbinding and printfinishing’ van Intergraf staat dit jaar de toekomst voor het bedrijf centraal. Het programma biedt presentaties om meer zicht te krijgen op wat zich in de markt afspeelt nu en in de toekomst en wat op technisch gebied in onze industrie mogelijk is.

In workshop sessies komt het ontwikkelen van strategieën uitvoerig aan bod. Het doel is om daarmee handvaten aan te reiken die de bedrijven kunnen helpen om de toekomst te waarborgen en winstgevend te laten zijn. Ook vindt een bedrijfsbezoek aan Drukkerij C.H. Beck, producent van boeken, losbladige systemen, tijdschriften, technische documentatie en elektronische publicaties plaats.

De bijeenkomst biedt bovendien een mooie gelegenheid om contacten met Europese collega’s te leggen en ervaringen uit te wisselen. Leden van vDA en KVGO kunnen gratis deelnemen. Hotel en reiskosten komen voor eigen rekening.

De bijeenkomst vindt plaats in München en Nördlingen. Het volledig programma en het aanmeldingsformulier zijn hieronder te laden.

Het advies is tijdig te registreren vanwege de drukte rond het Oktoberfest. In verband met de boeking van hotelkamers wordt gevraagd om vóór 1 augustus 2015 aan te melden bij Intergraf.