Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Kalenderwedstrijd start ambassadeursclub

De stichting Kalenderwedstrijd heeft een ambassadeursclub opgericht. Het doel is om zo een breder draagvlak te creëren. Tijdens de oprichtingsbijeenkomst werd Ruud Bosch van Drukkerij Wihabo tot eerste ambassadeur benoemd.
Volgens de stichting worden er twee soorten ambassadeurs onderscheiden. Dat zijn vrijwilligers die zich jaarlijks belangeloos inzetten voor de organisatie van de Kalenderwedstrijd (KW). De tweede categorie wordt gevormd door vertegenwoordigers van bedrijven uit de grafische industrie, die zich betrokken voelen bij de KW. “In beide gevallen wordt verwacht dat de ambassadeurs enthousiaste en betrokken fans zijn en actief helpen om de jaarlijkse wedstrijd in stand te houden.”

Als vertegenwoordiger van Drukkerij Wihabo werd Ruud Bosch door KW bestuurslid Joyce Beumer benoemd als eerste ambassadeur.

Mee doen
Aan de Kalenderwedstrijd kunnen bedrijven en organisaties uit Nederland en België deelnemen. Het gaat om originele kalenders en/of agenda’s, in welke vorm dan ook, die als relatiegeschenk worden uitgegeven of voor commerciële doeleinden zijn geproduceerd. Een vakjury beoordeelt de inzendingen, die verdeeld worden over verschillende categorieën en let daarbij onder andere op grafische verzorging, vormgeving/typografie, bruikbaarheid en originaliteit/creativiteit.

De Kalenderwedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd door de stichting Kalenderwedstrijd en ondersteund door de Koninklijke KVGO en Febelgra. De hoofdsponsors: zijn Papyrus, Grafivisie en Plantin / Tetterode.