Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Key-note presentatie AV: AI + Grafimediabranche

Dinsdag 14 mei vindt de Algemene Vergadering van het KVGO plaats. Ontmoet key-note spreker Maarten Reijgersberg, de drijvende kracht achter RAUWcc – het meest Rotterdamse creatieve bureau dat er bestaat. Als toonaangevende creative en praktische conceptontwikkelaar heeft hij samen met Esther Olofsson, virtuele merkambassadeur, de communicatiewereld doen opschudden. En 14 mei staan zij klaar om ons te laten zien hoe wij binnen onze branche (meer) impact kunnen maken met behulp van AI.

Van pionieren met generatieve AI tot het samenbrengen van off- en online communicatiemiddelen bij baanbrekende projecten, de no-nonsense aanpak van Maarten en RAUWcc, gecombineerd met creativiteit, breekt door conventionele grenzen heen. 14 mei is hèt event van het KVGO voor haar leden en stakeholders binnen de grafimediabranche. Met deze AV hopen we een bijeenkomst neer te zetten die inspireert! Maarten en Esther laten je in hun key-note presentatie onder andere zien hoe je met AI ècht impact kunt maken. 

Heb jij je al aangemeld voor de AV? Dit kan ook via het aanmeldformulier op de website. Die vind je op deze pagina. Later deze week zullen we een email mailing versturen, waarmee je je direct kunt opgeven d.m.v. de befaamde blauwe button in de mail zelf. Dus kies wat je voorkeur heeft; we hopen je in ieder geval te zien, 14 mei!

Algemene Vergadering mei '24