Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Kirsten Linders volgt Jordy de Mooij op

Per 4 februari versterkte Kirsten Linders het team van het KVGO. Ze gaat aan de slag als adviseur sociale innovatie, cao en arbeidsvoorwaarden. Ze is de opvolger van Jordy de Mooij die het KVGO op 22 november verliet.

Kirsten studeerde aan de Haagse Hogeschool management, economie en recht. Daarna behaalde ze aan de Universiteit Leiden haar Bachelor in de rechtsgeleerdheid. Aan de Universiteit van Amsterdam specialiseerde ze zich in het arbeidsrecht, waar ze in 2009 haar Master behaalde. Daarnaast volgde ze tal van juridische cursussen.

Werkervaring deed Kirsten op bij het ministerie van Financiën, waar ze zich als arbeidsjurist bewees. Vanaf 2017 werkte ze bij ISD Bollenstreek, een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD voert voor alle inwoners van deze gemeenten taken uit op het gebied van de sociale zekerheid.

Aukje van het Nederend kijkt uit naar de samenwerking met Kirsten. “In de gesprekken bleek ze empathisch, kwaliteits- en doelgericht en vrolijk. De leden van het KVGO gaan veel profijt van haar hebben in haar rol als adviseur.”