Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO aanwezig op Sign & Print Expo 2023

Op donderdag 16 maart staat het KVGO samen met BlueTerra op de Sign & Print Expo. CO2-reductie, energie-reductie en duurzaam inkopen; de kranten staan er vol mee. Moet ik hier iets mee? Kan ik hier voordeel uit halen? In een workshop speciaal gericht op Sign lichten we toe wat CO2 is waarom CO2 reductie relevant is.

Aan de hand van een praktijkvoorbeeld uit de Sign-sector laten we zien welke voordelen CO2-management met zich meebrengt en welke subsidies te verkrijgen zijn.

De Sign & Print Expo is dé plek om jouw uitdagingen om te zetten in kansen. Kom jij ons op de derde dag van het event in het theater bezoeken? In deze workshop, die wij samen met Jos Lenselink van BlueTerra ontwikkelden, bieden wij een uitgelezen kans om jouw kennis over CO2- en energiemanagement te verrijken. We gaan in op vragen als ‘wat is CO2’ en ‘waarom CO2-emissie reduceren’. Ook laten we je aan de hand van een inspirerend voorbeeld zien hoe Transferpersshop.nl, een grote sign-product groothandel, dit heeft aangepakt.

Tijd: 14.30 tot 16.00 uur
Locatie: Theater / Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Speciaal voor KVGO-leden: met korting naar Benelux Online Print Event

Naast onze aanwezigheid op donderdag is er op woensdag 15 maart, voorafgaand aan de tweede dag van de Sign & Print Expo te Gorinchem, het Benelux Online Print Event (BOPE). Op dit event pakt VIGC dit jaar uit met een sterk programma rond e-commerce in de grafische sector. Meer weten over BOPE of de exclusieve KVGO korting? Lees hier verder.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@kvgo.nl of bel naar 020 54 35 678.