Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO begint netwerk voor P&O-ers in bedrijven tot 50 werknemers

Het KVGO start een netwerk voor P&O-ers van KVGO-leden tot 50 werknemers. Het doel van dit netwerk is dat zij elkaar leren kennen, kennis delen en ervaringen uitwisselen. De eerste bijeenkomst is op donderdag 5 november bij het KVGO in Amstelveen.

Het KVGO organiseert twee of drie bijeenkomsten per jaar en levert inhoudelijke input. De netwerkleden kunnen ideeën aandragen voor onderwerpen en thema’s of andere suggesties doen.

Eerder dit jaar startte het KVGO met een netwerk voor P&O-ers in bedrijven vanaf 50 werknemers. Dit netwerk is al twee maal bij elkaar gekomen en heeft op 9 februari 2016 de volgende bijeenkomst.

Aukje van het Nederend

Aukje van het Nederend: “Reden voor twee P&O-netwerken met als onderscheid het werknemersaantal is dat we merken dat de vragen die leven bij deze twee groepen bedrijven best verschillend kunnen zijn.”

15_08_kvgo_jordy_de_mooij-Jordy de Mooij :”We gaan actief aan de slag met de Wet werk en zekerheid. Aan de hand van vragen over fictieve werknemers komt de wet in vogelvlucht voorbij zodat de deelnemers aan het eind beter zicht hebben op alle veranderingen.”

De eerste bijeenkomst van het P&O-netwerk voor KVGO-leden tot 50 werknemers vindt plaats op donderdag 5 november bij het KVGO in Amstelveen, vanaf 14.00 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aukje van het Nederend en Jordy de Mooij via 020-5435678 of  per e-mail.