Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO café “Kleur bekennen”

Gistermiddag is een groep enthousiaste KVGO-leden samengekomen bij creatief digitaal bureau Doordacht in Bodegraven voor het KVGO café “Kleur bekennen”. Het creatieve van bureau Doordacht was direct zichtbaar en voelbaar in hun creatieve pand en ruimten. Een omgeving die uitnodigt te brainstormen.

KVGO accountmanager Xander van Beekum heette alle aanwezigen welkom. Vervolgens benadrukte Harm-Jan Bakker, grondlegger van Doordacht, het belang van het blijven anticiperen op de veranderende markt. In beeldspraak: als de wind uit een andere hoek komt, draai bij en pas de stand van je molen aan. KVGO-lid Mathieu Levens deelde uiteindelijk zijn persoonlijke verhaal. Over hoe hij met Magneet Communicatiecentrum, familiebedrijf in de derde generatie, spannende tijden heeft gekend en uiteindelijk de stand van zijn molen heeft aangepast.

Uiteraard was er naast de presentaties ruim de tijd om op een gezellige manier met elkaar in gesprek te gaan. Om te kunnen kunnen sparren met andere ondernemers binnen de sector. En van elkaars inzichten en ervaringen te leren. Want samen kunnen we méér!