Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-café webinar: ‘Nieuwe interventies voor een gezonde werkomgeving’

Is terugdringen van het ziekteverzuim ook een uitdaging binnen jouw bedrijf? Ontdek dan tijdens het KVGO-café webinar van donderdag 28 maart aanstaande hoe je het tij kunt keren. In slechts één uur tijd, tussen 10:00 – 11:00 uur, nemen we je mee door een reeks innovatieve interventies om ziekteverzuim effectief en duurzaam aan te pakken.

We bieden praktische inzichten en oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers niet alleen gezond, maar ook energiek aan het werk zijn en blijven. Zowel nu als in de toekomst. In het webinar wat wordt georganiseerd in samenwerking met GOC wordt een integrale benadering van het verzuimprobleem besproken. Van het analyseren van verzuimprotocollen tot het coachen van leidinggevenden en het implementeren van lange termijn borging.

In het verlengde hiervan is er goed nieuws voor je portemonnee: voor de jaren 2024 en 2025 is er € 1,2 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld om inspanningen op het gebied van duurzame inzetbaarheid te ondersteunen. Mis deze kans niet om te werken aan een gezondere en productievere werkomgeving voor jouw organisatie en meld je aan voor het webinar!

Alle KVGO leden hebben inmiddels een uitnodiging voor dit webinar ontvangen. Geef je via de blauwe knop in de uitnodiging op voor dit webinar. Je kunt je ook aanmelden door een mailtje met je naam en emailadres te sturen naar evenementen@kvgo.nl (o.v.v. webinar ziekteverzuim).