Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-café ‘Webinar Wet Toekomst Pensioenen (WTP)’

Sociale partners in de grafimedia hebben in de afgelopen maanden stappen genomen om het transitieplan vorm te geven. Het transitieplan bevat de keuzes en uitgangspunten die gehanteerd worden voor de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Hierin is bijvoorbeeld de pensioenambitie beschreven. Op dinsdag 21 mei 2024 van 15:00 tot 16:00 organiseren wij een webinar over dit onderwerp.

Wij praten je graag bij over de keuzes die zijn gemaakt door de onderhandelingsdelegatie en die zullen worden voorgelegd aan de ledenraad. Ook nemen we je mee in hoe het pensioen in de toekomst vormgegeven zal worden. Maarten Jansen zal ons in een uur bijpraten over de huidige stand van zaken van de WTP en wat de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel gaat betekenen voor de sector. Tijdens het webinar is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen.

Alle KVGO leden hebben inmiddels een uitnodiging voor dit webinar ontvangen. Meld je bij voorkeur aan via de aanmeldknop in die uitnodiging. Mocht je een collega willen aanmelden dan kun je een mail met de personalia en het emailadres sturen aan evenementen@kvgo.nl.