04 januari 2017 | Haarlem

KVGO-district Noord-Holland houdt Nieuwjaarsbijeenkomst in brouwerij

André Marcelis en Chris Knip nodigen namens het bestuur van het district Noord-Holland uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting op 24 januari, dit keer in de Jopenkerk te Haarlem. Welkom vanaf 18:15 uur, aanvang diner 19:30 uur, einde circa 22:30 uur.

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk in Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten. De bijeenkomst is te bezoeken door management met partners van de in Noord-Holland gevestigde KVGO-leden/-begunstigers en sponsoren.16_12_jopenkerk_2-580x385.jpg

Met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in Parkeergarage Raaks (Zijlvest 45). De garage herbergt maar liefst 1.000 plekken en is 24 uur per dag geopend. De garage is veilig, licht en ruim opgezet. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich direct aan de ingang van de Jopenkerk.

Openbaar vervoer: Het treinstation van Haarlem ligt op circa 10 minuten lopen van de Jopenkerk. Voor de deur stoppen ook meerdere bussen. Plan de route op 9292.nl.

Deelnamekostenbedragen € 40,00 excl. btw per persoon. Via deze link aanmelden. U ontvangt na aanmelding een factuur. Wijzigingen in eerder opgegeven deelname is mogelijk tot maandag 16 januari 12.00 uur via een e-mail aan Roel Worp van het KVGO met opgave van wijziging. Per geannuleerde deelnemer wordt € 7,50 administratiekosten berekend. Annuleringen na genoemde datum en tijd worden niet terugbetaald. Kleding: Tenue de ville.

Ook interessant...

13 augustus 2015

Mutsaerts | KVGO Pakketpolis

26 mei 2016 | Utrecht

Frisse Ledenraad KVGO en sfeervolle editie Print Pakt Live in Utrecht

15 maart 2016 | Amstelveen

Het KVGO-bureau verhuist dit jaar

11 maart 2016 | Amstelveen

KVGO protesteert tegen lokale ban op ongeadresseerd huis-aan-huisdrukwerk