Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-district Noord-Holland houdt Nieuwjaarsbijeenkomst in brouwerij

André Marcelis en Chris Knip nodigen namens het bestuur van het district Noord-Holland uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting op 24 januari, dit keer in de Jopenkerk te Haarlem. Welkom vanaf 18:15 uur, aanvang diner 19:30 uur, einde circa 22:30 uur.

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk in Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten. De bijeenkomst is te bezoeken door management met partners van de in Noord-Holland gevestigde KVGO-leden/-begunstigers en sponsoren.16_12_jopenkerk_2-580x385.jpg

Met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in Parkeergarage Raaks (Zijlvest 45). De garage herbergt maar liefst 1.000 plekken en is 24 uur per dag geopend. De garage is veilig, licht en ruim opgezet. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich direct aan de ingang van de Jopenkerk.

Openbaar vervoer: Het treinstation van Haarlem ligt op circa 10 minuten lopen van de Jopenkerk. Voor de deur stoppen ook meerdere bussen. Plan de route op 9292.nl.

Deelnamekostenbedragen € 40,00 excl. btw per persoon. Via deze link aanmelden. U ontvangt na aanmelding een factuur. Wijzigingen in eerder opgegeven deelname is mogelijk tot maandag 16 januari 12.00 uur via een e-mail aan Roel Worp van het KVGO met opgave van wijziging. Per geannuleerde deelnemer wordt € 7,50 administratiekosten berekend. Annuleringen na genoemde datum en tijd worden niet terugbetaald. Kleding: Tenue de ville.