Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Het KVGO en Hexspoor tekenen partnerprogramma

Op de Graficus Vakdag op 8 februari in Nieuwegein tekenden directeur Silvan Hexspoor van het gelijknamige bedrijf uit Boxtel en KVGO-directeur Fons Bakkes een partnerovereenkomst. Hexspoor biedt mogelijkheden tot opslag en distributie aan andere KVGO-leden. Zij kunnen profiteren van een aantrekkelijke partner-fee.

Speciaal voor KVGO-leden ontwikkelde Hexspoor een partnerprogramma waarbij Hexspoor opslag en distributie aanbiedt. Daarbij maakt Hexspoor een verschil tussen ‘reseller’ en ‘referral’ partners. In beide gevallen profiteren KVGO-leden van een aantrekkelijke partner-fee. Hoe werkt het?

Reseller partners
KVGO-leden bieden hun klanten professionele opslag en distributie aan dat achter de schermen verzorgd wordt door Hexspoor. Hiermee profiteren drukwerkleveranciers van het inkoopvoordeel op opslag, distributie en porti.

Hierbij loopt de communicatie en facturatie met de eindklant via de drukkerij. Alle logistieke activiteiten worden ‘white-label’ uitgevoerd door Hexspoor. Hexspoor kan eenvoudig systemen koppelen zodat een optimale workflow ontstaat tussen de drie-eenheid: klant, drukwerkleverancier en Hexspoor.

Referral partners
Bij ‘Referral partners’ biedt de drukwerkleverancier klanten ook opslag en distributie, maar wordt hierin ‘compleet ontzorgd’ door Hexspoor. De communicatie en facturatie verloopt rechtstreeks van Hexspoor naar de klant, zodat de drukwerkleverancier zich kan richten op de core business.

Online heeft de drukwerkleverancier direct inzicht in de opslag en distributie bij Hexspoor en daarmee op de partner-fee.

Silvan Hexspoor: “Het KVGO-voordeel geldt voor alle producten in opslag bij Hexspoor. Ook over bijvoorbeeld opslag en distributie van merchandise geldt de partner-fee.”

Hexspoor Academy
Om goede voorlichting te kunnen geven over de mogelijkheden rondom opslag en distributie, worden de medewerkers van de Hexspoor partners uitgebreid geïnformeerd via de Hexspoor Academy.

Meer weten? Kijk op www.hexspoor.nl/partner voor een instructief filmpje en meer informatie.