Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO introductiebijeenkomst

Om nieuwe KVGO leden wegwijs te maken in alle diensten van het KVGO en in de Grafimedia cao organiseren wij een bijeenkomst in Amerongen.

Tijdens deze bijeenkomst op donderdagmiddag 21 maart kun je kennis maken met een aantal KVGO teamleden, andere nieuwe KVGO leden en met stakeholders uit onze sector. Zo zullen deze middag vertegenwoordigers van het GOC, het Dienstencentrum en het A&O-fonds aanwezig zijn.

Verder geeft Xander van Beekum, Accountmanager van het KVGO, in het kort een overzicht van de ledenvoordelen en dienstverlening van het KVGO. Vervolgens zullen Tim van Dalen en Kirsten Linders van de afdeling Werkgeverszaken van het KVGO de Grafimedia cao met je doornemen. Uiteraard is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen en sluiten we de middag gezellig af met een borrel!

Gegevens van de bijeenkomst:

  • Datum: donderdag 21 maart
  • Tijd: inloop vanaf 13.30; start programma 14.00; einde 17.00 uur
  • Locatie: restaurant Mas Montagne, Veenseweg 28, Amerongen

Nieuwe KVGO leden hebben inmiddels per email een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen. Uiteraard zijn ook alle andere KVGO van harte uitgenodigd! Stuur een mailtje met je personalia en mailadres naar info@kvgo.nl (o.v.v. KVGO bijeenkomst Amerongen) om je aan te melden.

We kijken er naar uit je dan te ontmoeten!