Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-leden kunnen met fikse korting naar drupa

KVGO-leden kunnen met een aantrekkelijke korting toegangskaarten voor drupa kopen. De vakbeurs start op 31 mei en loopt tot 10 juni. Binnenkort ontvangen alle leden een mail met een unieke code, waarmee ze hun korting kunnen verzilveren.

De vakbeurs voor print behoeft geen nadere introductie. Al decennia vormt het evenement in Düsseldorf hét ontmoetingspunt voor de wereldwijde grafische industrie.

KVGO-leden kunnen profiteren van een aantrekkelijk aanbod. Zij komen in aanmerking voor een korting van 22 procent op de toegangsprijs van een dag-ticket. Dat betekent dat KVGO-leden slechts 35 euro per dag betalen in plaats van 45 euro.16_03_drupa12_JV29416 (1)

Foto | Messe Duesseldorf

Een driedaags ticket kost KVGO-leden 100 euro in plaats van 120 euro (16 procent korting). Bij een doorlopend toegangsbewijs voor vijf dagen betalen ze 150 euro in plaats van 190 euro, waarmee de korting oploopt tot 21 procent.

Een dezer dagen ontvangen alle KVGO-leden een mail met daarin hun een unieke code. Deze individuele code is nodig wanneer er online toegangskaarten worden aangeschaft. In de mail is te lezen hoe de kortingscode is te gebruiken.