Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-ledenraad op 28 september te Zeist in teken van 2017 – 2020

Kom op 28 september naar de Ledenraad en de derde editie van Fit & Flexibel in het Achmea Congrescentrum te Zeist. Om 12.00 uur starten Ledenraadsleden van het KVGO en het bestuur met het vooroverleg plus lunch. Om 13.00 uur start de Ledenraad.

Op de agenda onder andere:

  • Ontwikkelen van een branche alternatief voor de Wet Werk en Zekerheid. Toelichting door Richard van den Berg, bestuurslid KVGO.
  • WGA-uitstapverzekering. Toelichting door Maarten Jansen.
  • Stand van zaken Ja/Ja-sticker. Toelichting door Bram ter Beek.
  • KVGO-beleid 2017-2020 zoals geschetst in de notitie ‘Doorgaan, schrappen & vernieuwen’. Fons Bakkes zal deze beleidsnotitie toelichten.

Fit & Flexibel 3
Omstreeks 14.30 uur opent KVGO-voorzitter Cees Verweij samen met de dagvoorzitter Remi van der Elzen het congres Fit & Flexibel 3.

Wanneer & waar?
De Ledenraad en Fit & Flexibel 3 vinden plaats in het Achmea Congrescentrum, Handelsweg 2, 3707 NH Zeist. De organisatoren vragen de deelnemers om gebruik te maken van het parkeerterrein Kohnstammplein, 3706 CA Zeist. Vanaf het parkeerterrein brengen pendelbussen u binnen 15 minuten naar het Achmea Congrescentrum en uiteraard ook terug.

Documenten downloaden?
KVGO-leden kunnen de documenten voor de Ledenraad downloaden door hier te klikken om naar ‘Verenigingsdocumenten 2016’ te gaan.

Nog aanmelden?
Aanmelden voor zowel Ledenraad als Fit & Flexibel 3 is nog mogelijk. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Meer weten over Fit & Flexibel 3? Klik hier.