Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Ledenraad te gast bij Canon Experience Center in Venlo

Op woensdag 15 november houdt het KVGO de Ledenraad in een inspirerende omgeving. De Ledenraad is te gast bij het Canon Experience Center in Venlo. KVGO-directeur Fons Bakkes: “Wie zijn of haar visie op de drukkerij van de toekomst wil aanscherpen, mag deze middag niet missen.”

Presentatrice Tyche van Bommel gaat om 14.30 uur in gesprek met KVGO-voorzitter Cees Verweij. Toehoorders zijn onder andere de nieuwe Ledenraadsleden die openstaande plaatsen innemen.

Andere sprekers die deze middag aan bod komen zijn de voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Papierfabrikanten (VNP), Henk van Houtum en de vicepresident van Canon Erik van Eldik. Van Houtum legt de visie op een circulaire economie door de papierindustrie op tafel.

De Ledenraad buigt zich over de komende cao-onderhandelingen en kiest namens de werkgevers een delegatie.

Penningmeester Henk van Esch licht de cijfers toe onder de begroting voor 2018 en stelt het Contributiebesluit voor. Aandacht is er verder voor de uitspraak van het hof over het al dan niet invoeren van de Ja/Ja-sticker in Amsterdam.

Tijdens de Ledenraad is er een korte gefilmde impressie te zien van het succesvol verlopen evenement Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Na afloop is er een rondleiding door de ‘drukkerij van de toekomst’. Hier zijn innovatieve technologieën en toepassingen te zien. Een aperitief en een buffet besluiten de middag.

De Ledenraad van het KVGO vindt plaats bij het Canon Customer Experience Center, Sint Urbanusweg 17, Gate 35, 5914 CA Venlo.

Aanmelden voor deze Ledenraad? Klik hier.

De agenda, concept-begroting en andere documenten zijn – exclusief voor leden – hier te downloaden.