Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Magazine, juli 2023

Het nieuwe KVGO Magazine is uit! Bij al onze leden en onze stakeholders is de nieuwe editie van ons tijdschrift recent op de mat gevallen. Het thema van deze uitgave is “Bewust duurzaam” en bevat onder andere een artikel over duurzaam denken én doen bij Drukkerij De Bij; een interview met Marriël van der Most waarin zij vertelt over hoe Van der Most toekomstbestendig onderneemt; meerdere artikelen over verzuimpreventie én tips over hoe te zorgen voor gezonde omstandigheden op de werkvloer. Kortom, goede lectuur om tijdens een zonnige zomermiddag eens te lezen.

Verduurzaming van joúw bedrijf

Naast bovengenoemde artikelen is er in dit Magazine ook aandacht voor “De weg naar verduurzaming”. KVGO is beschikbaar en benaderbaar voor haar leden, wanneer de behoefte bestaat eens te sparren over verduurzamingsonderwerpen die joúw bedrijf raken. Ook wordt in deze editie een duidelijk overzicht gegeven van de beschikbare labels waarmee je als bedrijf kunt aangeven wat jouw duurzaamheidsprestatie op dit moment is.

Varia

Naast de thematische inhoud komen uiteraard ook de rubriek “Op de hoogte”; de KVGO Barometer; een terugblik op de algemene vergadering van 30 mei; een overzicht van de ledenvoordelen; een artikel over het nieuwe pensioenstelsel; een verslag van de Intergraf conferentie over de toekomst van de verpakkingsmarkt én een mooi artikel over de familie Bos van zeefdrukkerij Carebo. Dus naast nuttige en leuke informatie ook het een en ander over de ontwikkelingen in onze branche.

Is ons Magazine niet bij jou op de mat gevallen, maar zou je wel graag een gedrukte versie ontvangen? Stuur dan een bericht naar: info@kvgo.nl. Als alternatief kun je hier de digitale versie downloaden. Maar goed, er gaat natuurlijk níets boven een gedrukt exemplaar!