Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO sectorpartner Benelux Online Print Event 2019

De succesvolle reeks Benelux Online Print Events krijgt ook dit jaar een vervolg. Onder het motto ‘Join. Explore. Act!’ wordt de editie van 2019 op 9 mei gehouden in het Flanders Meeting & Convention Center in de Antwerpse ZOO.

Het VIGC is er in geslaagd een indrukwekkende lijst sprekers bij elkaar te krijgen. Zo is op het vlak van online print Bernd Zipper van het Britse Zipcon een bron van inspiratie. Hij kent de online print markt door en door en zal daarom voor de derde keer op rij de ontwikkelingen en trends op dit vlak delen.

Volop kansen
Dat je als nieuwkomer in de grafische sector volop kansen krijgt, bewijst Franky De Meyer van het Belgische reclameonline.be  Met zijn kennis van online marketing bouwt hij aan een van de snelst groeiende large format en digital printing bedrijven in België.

Hij investeert hierbij in mensen, technologie maar vooral ook marketing en sales. Als ondernemer die van buiten de sector komt, zal hij een interessante analyse maken en zijn bevindingen voorleggen.

Het programma omvat verder een bedrijfsbezoek bij Control Media in Etten-Leur op vrijdag 10 mei. De ideale gelegenheid om de theorie met een praktijkvoorbeeld te koppelen.

Meer informatie en inschrijven.