Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Het KVGO verlengt verzekeringspakket voor leden bij Mutsaerts

De samenwerking tussen het KVGO en Mutsaerts, verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in de grafische industrie, is opnieuw bevestigd. Het KVGO verlengde het contract met Mutsaerts.

Doorslaggevend bij de verlenging zijn de scherpe premiestelling en de kwaliteit van dienstverlening, zoals het in huis hebben van verschillende specialisten, het kennisniveau en de uitstekende schadeservice.

Sinds 2015 heeft Mutsaerts voor de leden van het KVGO een maatwerk verzekeringspakket ontwikkeld dat aansluit bij de specifieke risico’s voor de grafische sector: de Mutsaerts | KVGO Pakketpolis. Het gaat daarbij om een allrisk brand-, machinebreuk-, aansprakelijkheid-, collectieve ongevallen-, wagenpark-, cyber- en rechtsbijstandverzekering.

Eén smaak
Een uniek element in de polis is dat de brandverzekering maar één smaak kent: de allrisk dekking. Inmiddels maken er al meer dan 100 KVGO leden gebruik van de collectiviteit.

Fons Metsaars van het KVGO en Guido Kuitert, accountmanager KVGO bij Mutsaerts, zijn verheugd over de verlenging van het partnerschap.

“Mutsaerts is voor ons een betrouwbare partner met een op maat gesneden en scherp geprijsd bedrijfsschade verzekeringspakket, een KVGO-ledenvoordeel dat er toe doet!” zegt Fons Metsaars.

Guido Kuitert: “Wij zijn trots dat het KVGO opnieuw kiest voor de verzekeringskracht van onze organisatie. Wij zijn blij met het vertrouwen en hopen ook komend jaar voor veel KVGO leden een toegevoegde waarde te kunnen leveren.”