Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO verwelkomt nieuwe collega adviseur verduurzaming

Op 1 september jl. is Gijs Vermeulen bij het KVGO in dienst getreden als adviseur verduurzaming.

Gijs stelt zich kort aan jullie voor.

In mijn rol als adviseur verduurzaming zal ik de KVGO-leden ondersteunen bij de grote uitdagingen die er liggen ten aanzien van klimaatverandering en de circulaire economie.

Verduurzaming is de rode lijn in mijn carrière. Eerst heb ik zowel nationaal als internationaal bedrijven geadviseerd op het gebied van verduurzaming, energie en transparante bedrijfsvoering. Hierna heb ik een uitstap gemaakt naar het hoger onderwijs waar ik bij de opleiding European Studies mijzelf heb ingezet om de volgende generatie bewust te maken van de effecten van klimaatverandering en circulair denken. Tevens heb ik mij sterk gemaakt om de opleiding beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt en de kansen in het MKB.

Eerder heb ik reeds kennis gemaakt met de grafimediabranche en wereldwijd een aantal grotere drukkerijen mogen bezoeken. Hierbij ben ik onder de indruk geraakt van de mooie producten en de innovatie bij de grafische ondernemers. Bij het KVGO krijg ik nu de kans om alle opgedane ervaringen te combineren en verwacht hiermee veel toegevoegde waarde voor de KVGO-leden te creëren.

Ik zal tevens een groot deel van de werkzaamheden van Maarten Reuderink overnemen, die met pensioen gaat. Na een korte inwerkperiode zal ik per 1 oktober a.s. jullie contactpersoon zijn voor verduurzaming en jullie zo goed mogelijk informeren en adviseren.

Ik kijk uit naar de samenwerking.

Gijs Vermeulen
Adviseur Verduurzaming KVGO

Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met  het KVGO op te nemen via info@kvgo.nl of bel naar 020 543 56 78.