Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Dit doen wij voor jouw bedrijf

Het ledenbestand van het KVGO is even gevarieerd als de grafische sector zelf; van boekdrukkunst, kleinschalige printshops en zelfstandige grafische ondernemers tot en met grote, internationale drukkerijen. Voor al die bedrijven is het KVGO een vast aanspreekpunt, met een heel scala aan producten en diensten die jou ondersteunen in jouw bedrijfsvoering.

Belangenbehartiging

In samenwerking met VNO-NCW en onze Europese koepelorganisatie Intergraf behartigen wij de belangen van de grafische sector als geheel bij beleidsmakers in Den Haag en in Brussel, bij stakeholders en media.

Arbeidsvoorwaarden

Het KVGO is aangewezen als vaste onderhandelaar voor de cao. Deze cao is op alle grafische bedrijven in Nederland van toepassing, maar alleen KVGO-leden hebben invloed op de totstandkoming en de inhoud ervan.

Voorbeelddocumenten

Het KVGO stelt standaard voorbeelddocumenten gratis beschikbaar, zoals leveringsvoorwaarden of een verwerkersovereenkomst (AVG). Deze worden door ons geactualiseerd, zodat je altijd voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Advies en ondersteuning

Heb je advies of ondersteuning nodig bij juridische zaken, financiën, HR of duurzaamheid? Onze specialisten helpen jou gratis of met een scherpe korting snel op weg.

Workshops en netwerkevenementen

De vele workshops, seminars en (netwerk)evenementen die het KVGO organiseert, helpen jou om je kennis op peil te houden, ervaringen uit te wisselen, nieuwe relaties te ontmoeten en zo jouw business te versnellen.

Financieel voordeel

KVGO-leden krijgen aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en diensten, zoals arbodienst, re-integratie, arbeidsvoorwaarden en pensioenadvies. Bovendien ontvangen zij subsidies van ons A&O fonds voor arbeidsmarkt- en onderwijsactiviteiten.

Sterke positionering

Als lid van het KVGO ben je herkenbaar en vindbaar voor jouw (potentiële) klanten. Het lidmaatschap draagt zo bij aan een goede eerste indruk van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer over een lidmaatschap bij het KVGO

Een lidmaatschap met vele voordelen

Ons vak is grenzeloos, zeker tegenwoordig. In onze branche publiceren we immers op vele manieren, zowel digitaal als op papier en allerhande combinaties daarvan. Heb jij een grafisch of aanverwant bedrijf, publiceer je? Dan staat niets je meer in de weg om lid te worden van het KVGO en te profiteren van alle voordelen die het jouw bedrijf biedt.