17 november 2016 | Soest

Voorzitter Cees Verweij over meerwaarde KVGO, Print Pakt en actuele zaken

Op de Ledenraad van het KVGO op 16 november in Soest, interviewde Isolde Hallensleben KVGO-voorzitter Cees Verweij. “De Dutch Design Week bleek een prima marketingplatform waarbij de branche en een aantal grafische bedrijven zich op een goede manier met mooie en bijzondere grafische producten aan het grote publiek hebben gepresenteerd. Een verbluffend succes.”

Verweij ging in op de Grafimedia cao, waarbij hij constateerde dat niet alle ondernemers gebruik maken van de mogelijkheden die de afspraken bieden die mee kunnen helpen om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Hij stipte de positieve analyse van ABN Amro aan en liet zich enthousiast uit over het initiatief ‘Next Level’ van VNO-NCW, een campagne om de Nederlandse economie naar een hoger niveau te tillen.

De Ja/Ja-sticker blijft om actie vragen. Verweij onderstreepte de meerwaarde die de vereniging de leden biedt, deed een oproep aan Ledenraadsleden om zich scherper als ambassadeur van de vereniging te profileren en onthulde dat het KVGO-bureau naar Schiphol-Rijk verhuist.

De tekst is onder Docs te downloaden.

Ook interessant...

20 november 2012

Over het KVGO

13 augustus 2015

Mutsaerts | KVGO Pakketpolis

26 mei 2016 | Utrecht

Frisse Ledenraad KVGO en sfeervolle editie Print Pakt Live in Utrecht

06 juli 2016 | Eindhoven

Negen dagen Print Pakt Live tijdens Dutch Design Week