Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO-voorzitter Cees Verweij op Print Pakt Live: ‘Grafimedia-ondernemer moet veranderen’

KVGO-voorzitter Cees Verweij is duidelijk op de eerste dag van Print Pakt Live op 14 maart in Gorinchem: “De wereld verandert snel. Het gaat om print plus digitaal.” 

Print Pakt is een initiatief van het KVGO. Met de come back van de grafische bedrijfstak op de Dutch Design Week eind vorig jaar stak de vereniging zijn nek ver uit. De negen dagen bleken een doorslaand succes. Circa 15.000 bezoekers maakten – opnieuw – kennis met drukwerk.

Het Print Pakt-project kwam tot stand onder het voorzitterschap van Cees Verweij. Hoe kijkt hij aan tegen Print Pakt Live in Gorinchem?

Communicatiemix
Cees Verweij: “Bedrijven in Nederland dienen te begrijpen dat het in de sector niet meer alleen draait om drukwerk, het is ook digitaal. Daar moeten ze zich zo veel als ze maar kunnen op focussen om de vele mogelijkheden die deze gebieden bieden op te kunnen pakken. De wereld van drukwerk verandert snel. Wij zijn integraal onderdeel van de communicatiemix en delen de markt meer dan in het verleden met andere sectoren. Wees je daarvan bewust en gebruik het ook!”

Klik hier voor het filmpje.