Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Young Management bijeenkomst

Vorige week vond alweer de tweede bijeenkomst KVGO Young Management plaats. Op uitnodiging van Chris van Antwerpen kwam een groep van 14 jonge (toekomstige) managers vanuit de leden bijeen bij Grafisch Bedrijf Goes (GBG). Het was een stormachtige dag, maar dat weerhield géén van de deelnemers om zich naar het mooie Zeeland te begeven!

Rondleiding

Na een goed verzorgde lunch ontving de groep een rondleiding door het pand, verzorgd door Chris. GBG bied print, press & sign, met als specialisme kartonnage. Het bedrijf heeft zo’n vijf jaar geleden het frisse, ruime pand betrokken. Een prachtig bedrijf, waar het enthousiasme en de energie van de eigenaar voelbaar is. Genoeg uitdagingen richting de toekomst – en dus onderwerpen om gezamenlijk over te sparren.

Orange8 sessies

Onder leiding van Merle en Amanda van Orange8 is de groep deelnemers met elkaar in gesprek gegaan. Na een algemene kennismakingssessie is er dieper ingegaan op verbinding en het creëren van een groep, ook door middel van fysieke groepsopdrachten. Alles in een leuke, ontspannen sfeer. Maar ook zijn er serieuze praktijkvoorbeelden in klein groepsverband besproken en gingen deelnemers met nieuw opgedane ideeën naar huis.

Orange8 Unlock Your Potential

Tijdens de bijeenkomst heeft Orange8 het programma “Unlock Your Potential” gepresenteerd. Hier zullen we binnenkort een aparte post aan wijden. Maar graag vertellen we jullie vast dat dit programma een inspirerend traject is, gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zodat jij ook in de toekomst het beste uit jezelf kunt halen als manager. Het traject beslaat meerdere fysieke bijeenkomsten, een 360 graden analyse en persoonlijke coachingsgesprekken. Het programma zal worden aangeboden door het KVGO met de beschikbaarheid van een subsidie van 40%. Zoals gezegd: hierover spoedig méér!

Young Management

Het KVGO Young Management is geen besloten groep. Het is een groep van managers of aanstaande managers van onder de 45 jaar. Die graag met elkaar van gedachten willen wisselen over zaken waar zij, als jong manager, tegenaan lopen. Die een netwerk willen opbouwen waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Om op deze manier van elkaar te leren en om elkaar te versterken! Heb jij de eerste twee sessies niet bijgewoond, maar zou je wel interesse hebben om hier in de toekomst aan deel te nemen? Neem dan contact met ons op via info@kvgo.nl. Wij zorgen er dan voor dat je alle relevante informatie ontvangt.