Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Young Management programma 2024

In dit nieuwe jaar willen we graag een vervolg geven aan het Young Management programma van het KVGO! Met een mooie groep jonge ondernemers en leidinggevenden in de grafimediabranche willen we kennisdeling en ontmoeting verder stimuleren. Daarom organiseren we op donderdag 1 februari 2024 een nieuwe bijeenkomst van Young Management.

We zijn die dag te gast bij Paul den Blanken, commercieel directeur van Brink Omega in Houten. Paul neemt jullie graag mee in de veranderingen in de markt en de kansen voor Brink Omega. En natuurlijk is hij ook erg benieuwd naar jullie ervaringen. Nadien willen we met elkaar – onder begeleiding van Orange8 – werken aan een uitdaging die jullie in je ondernemerschap ervaren en waar we van en met elkaar van kunnen leren. Door middel van een kleine vragenlijst bereiden we dit voor, zodat we echt maatwerk kunnen toepassen.

Om 12.30 uur beginnen we met broodjes, zodat we om 13.00 uur vol energie kunnen starten. De middag eindigt om 17.00 uur, waarna we nog gezellig borrelen zodat jullie de netwerk-skills (nog) verder kunnen verbeteren!

Ben jij jonger dan 45 en eigenaar/directeur, bedrijfsopvolger of leidinggevende van een grafisch bedrijf? Wil jij leren van onze trainer en van andere ondernemers en tegelijkertijd je netwerk verder uitbouwen? Meld je dan aan voor de derde netwerksessie van het Young Management-programma!


Stuur een e-mail naar info@kvgo.nl. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je alle praktische informatie toe. Ken jij trouwens nog een jonge ondernemer die aan dit profiel voldoet? Nodig hem/haar vandaag nog uit om samen het beste uit jezelf en uit elkaar te halen!