Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Young Management sessie met Alexander Klöpping!

Het KVGO biedt haar Young Management de kans om tijdens de PRINTmatters Vakdag van 12 oktober in gesprek te gaan met internetondernemer, blogger, columnist, journalist en spreker Alexander Klöpping! Na zijn keynote op de Vakdag is Alexander beschikbaar om met jullie, jonge managers, van gedachten te wisselen over nieuwe technologische ontwikkelingen en wat die voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Alexander Klöpping

Alexander Klöpping is internetondernemer, blogger, columnist, journalist en spreker op het gebied van internet en gadgets. Samen met Marten Blankesteijn richtte hij het nieuws- en journalistiekplatform Blendle op. Ook schoof hij als internetdeskundige regelmatig aan bij De Wereld Draait Door. Klöpping volgt de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet en kan dus veel vertellen over de interessante apps, startups en de invloed van robotisering, metaverse en AI op de toekomst.

Toegang tot de sessie

Deze speciale sessie is ook toegankelijk voor jonge managers die (nog) niet deelnemen aan het Young Management programma van KVGO. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij een jonge manager en wil jij in gesprek met Alexander Klöpping? Claim dan nu jouw gratis ticket voor deze unieke sessie. Heb je je al eerder aangemeld voor de PRINTmatters Vakdag, dan kun je online inloggen en deze sessie eenvoudig toevoegen.