Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO Young Management

Donderdag 1 februari organiseerde het KVGO de eerste Young Management bijeenkomst van 2024. Dit keer waren de jonge ondernemers uit de grafische sector te gast in Houten bij Brink Omega. Paul den Blanken, commercieel directeur van Brink Omega, nam de groep mee in de veranderingen in de markt en de kansen die hij ziet voor Brink Omega. Het grafisch afwerkingsbedrijf positioneert zich hierbij uitdrukkelijk als kennispartner in communicatie. Van brainstorm tot brievenbus. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Waar loop je tegenaan? En wat vraagt dit van jou als ondernemer en natuurlijk ook van jouw medewerkers?

De kracht van een netwerk van jonge ondernemers

Na de rondleiding in het pand, werden de jonge ondernemers – onder begeleiding van Orange8 Training & Coaching – uitgedaagd in hun persoonlijke groeidoelstellingen. Want de kracht van een netwerk van jonge ondernemers zit erin dat zij op een open manier samen met elkaar van gedachten kunnen wisselen over de uitdagingen die zij elke dag tegenkomen. Hoe pakt een andere ondernemer dit aan? Wat kan ik daar van leren? En wat wil en kan ik als ondernemer aan mijn collega’s meegeven? Het doel van het KVGO is duidelijk: iedereen gaat aan het einde van de dag met een goedgevulde rugzak vol tips & trics naar huis!

Sluit jij een volgende keer ook aan?

Het KVGO Young Management is een groep met een variërende deelname. Wat de deelnemers gemeen hebben is dat zij manager of aanstaand manager zijn van onder de 45 jaar, die graag met elkaar van gedachten wisselen over zaken waar zij, als jong manager, tegenaan lopen. Die een netwerk willen opbouwen waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Om op deze manier van elkaar te leren en elkaar te versterken! Heb jij de vorige sessies niet bijgewoond, maar zou je wel interesse hebben om hier in de toekomst aan deel te nemen? Neem dan contact met ons op via info@kvgo.nl. Wij zorgen er dan voor dat je alle relevante informatie ontvangt!