Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO zoekt: Relatiebeheerder met commerciële slagkracht

Het KVGO zoekt een Relatiebeheerder met commerciële slagkracht m/v full time. Van deze ambitieuze en marktgerichte man/vrouw verwachten we een concrete en actieve rol in het stimuleren en bevorderen van de betrokkenheid van (potentiële) leden bij de KVGO-organisatie.

Vorm en inhoud geven aan het KVGO doelgroepenbeleid. Je hebt veel plezier in het leggen en onderhouden van goede persoonlijke contacten. Dit geldt zowel voor grotere als kleinere ondernemingen met hun specifieke kenmerken.

Het is van belang de aandacht te richten op uitbreiding én behoud van leden. Ervaringen, wensen en ideeën uit ledencontacten vertalen naar het beleid en het diensten- en voordelenpakket van de KVGO-organisatie.

Werken in een klein team vraagt een ‘hands-on’ mentaliteit. Daden aan woorden koppelen. Wat de achtergrond betreft, denken we aan een kandidaat op HBO of academisch werk- en denkniveau op bedrijfskundig terrein. Nodig is affiniteit met de grafimediasector en de (digitale) communicatiebranche.

De ontwikkelingskansen binnen het KVGO zijn voor deze functie uitdagend; doorgroei binnen de organisatie is beslist mogelijk. De voorkeur gaat uit naar een vrouw of man met enkele jaren werkervaring. Een geweldige uitdaging voor een inventieve ontwikkelaar en bouwer. Een spilfunctie op managementniveau met mooie perspectieven.

Het KVGO
Het KVGO, Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen, is een organisatie van ondernemers in de communicatiebranche. Er zijn circa 1.000 ondernemingen lid. Deze bedrijven zijn met 14.500 medewerkers vooral actief in de grafimedia. De communicatiebranche ondergaat fundamentele veranderingen. Binnen de communicatiemix draait het om een effectief samenspel tussen drukwerk en digitale media.

Het team op het KVGO-bureau telt 17 specialisten. Zij adviseren, ondersteunen en vertegenwoordigen de leden. Speerpunten zijn kennisuitwisseling, sociaal beleid, collectieve productpromotie en duurzaamheid/MVO. Een goed samenspel tussen leden, KVGO en omgeving is essentieel.

Meer weten of solliciteren?
Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan voor 20 april 2017 je reactie naar Fons Bakkes, directeur. Je kunt hem ook bellen (doorkiesnummer: 020 – 54 35 482) of mailen (f.bakkes@kvgo.nl) voor nadere informatie over deze vacature.