Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Ledenvoordeel met Troostwijk Taxaties vernieuwd en verlengd

Op 16 maart tekenden Wiebe Westerhof, directeur van Troostwijk Taxaties en KVGO-directeur Fons Bakkes een nieuwe overeenkomst in Amstelveen. Tientallen jaren ervaring en gedegen branchekennis maken Troostwijk Taxaties tot dé specialist in Nederland op het gebied van grafische taxaties.

De taxateurs benutten de brede basiskennis die binnen Troostwijk aanwezig is en voegen daar de specifieke kennis van en de ervaring in de grafische industrie aan toe.

Troostwijk Taxaties is een autoriteit zowel op het terrein van verzekeringstaxaties als op het gebied van bedrijfseconomische waarderingen. Hun rapporten worden door alle financiers en verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

Een taxatie van Troostwijk zorgt er voor dat er geen bewijslast bij een schade nodig is, een snellere schadeafhandeling plaatsvindt en bij totaal verlies een uitkering van de schade verwacht kan worden van honderd procent.

Op 16 maart tekenden Wiebe Westerhof, directeur van Troostwijk Taxaties en KVGO-directeur Fons Bakkes een nieuwe overeenkomst in Amstelveen.

Voordelen voor KVGO-leden zijn onder andere een korting van tien procent op het gangbare taxatietarief. Wellicht nog belangrijker is dat de bedrijfscontinuïteit na een schade geen gevaar loopt door onderverzekering, omdat de taxaties vallen binnen de eisen die het Burgerlijk Wetboek stelt. De bewijslast is na een schade eenvoudig, zodat de schade sneller geregeld wordt.

Meer weten? Klik op Docs voor een rekenvoorbeeld. Of ga naar de KVGO Troostwijk ledenvoordeelpagina.