Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

AVG stappenplan

Sinds de komst van de nieuwe privacyregels (Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG) moeten alle organisaties en bedrijven aan de AVG-wet voldoen. Om ondernemers hierbij te helpen is door de Stichting AVG een tool ontwikkeld: het AVG-Programma.

Zorgvuldig omgaan met privacy

Ondernemers hebben de plicht om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens die aan hen worden toevertrouwd, bijvoorbeeld van klanten en werknemers, veilig zijn. Met het AVG-Programma van Stichting AVG kan dat snel en eenvoudig geregeld worden. Leden van het KVGO kunnen tegen een voordelig tarief gebruik maken van het AVG-Programma.

50% korting voor leden

KVGO-leden profiteren van 50% korting op het AVG-Programma. Dit is een online stappenplan dat helpt met het voldoen aan de AVG. Elke stap in het plan heeft een video en heldere uitleg. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met branches, verenigingen en juridische experts. Afhankelijk van het gekozen pakket is het mogelijk om gebruik te maken van de juridische helpdesk voor vragen over de AVG.

De voordelen:

  • Snel en eenvoudig voldoen aan de verplichtingen uit de AVG
  • Een uitlegvideo bij elke stap
  • Een opleidingsvideo voor iedereen in de organisatie
  • AVG verklaring (om aan te tonen dat je alles hebt gedaan)
  • Altijd gratis updates
  • Handige voorbeelddocumenten
  • Datalek stappenplan
  • Eerstelijns juridische helpdesk

Ontvang 50% korting op de prijs als lid van KVGO. Meld je hier aan.

Nu met AVG OK-vignet!

Deelnemers van het programma mogen kosteloos het AVG OK-vignet voeren. Met het AVG OK-vignet kunnen bedrijven aan hun (toekomstige) klanten laten zien dat de AVG serieus genomen wordt en dat zij er alles aan hebben gedaan om aan de AVG te voldoen. Log in bij het AVG-Programma om het vignet te activeren. Bedrijven die nog geen deelnemer zijn van het programma kunnen, wanneer zij zich aanmelden, ook kosteloos gebruik maken van het AVG OK-vignet.

Meer weten?

Neem met inhoudelijke vragen contact op met Tim van Dalen, via 020-5435 678 of info@kvgo.nl onder vermelding “Stappenplan AVG”.