Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

BP Tankpas

KVGO-leden kunnen gebruik maken van de BP Plus Tankpas. Ze profiteren daarmee van kortingen op brandstof en vele kostenbesparende extra’s.

Of u nu één of tien bedrijfsauto’s heeft, met de BP Plus Tankpas kunt u altijd rekenen op aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid en uiteenlopende extra’s, zoals slimme software om de prestaties van uw bedrijfswagens bij te houden en een programma om uw CO2-uitstoot te neutraliseren.

Een uitgebreid netwerk
Met de BP Plus Tankpas vindt u altijd een tankstation in de buurt of op uw route. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande BP-stations (waarvan 37 aan de snelweg) én 60 onbemande tankstations. Ook bent u welkom bij 444 tankstations van Texaco en kunt u tanken bij 73 tankstations van Argos.

Brengen uw zaken u over de grens? Dat komt goed uit. Want met de BP Plus Tankpas bent u ook welkom bij ROUTEX, een internationale netwerkalliantie tussen Aral, BP, Eni (Agip), OMV en Circle K, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen.

Exclusief voor KVGO-leden
BP Plus Tankpas van KVGO is uitsluitend bedoeld voor bedrijven die (aantoonbaar) lid zijn van KVGO en kan alleen gebruikt worden voor zakelijke voertuigen. Dat wil zeggen: personenauto’s en/of bestelwagens van de zaak die worden ingezet voor beroeps(goederen)vervoer. Dit kunnen ook lease- of huurwagens zijn.

Hoe hoog is uw korting aan de pomp?
Het KVGO en BP hebben samen exclusieve kortingen afgesproken. Tanken met de BP Plus Tankpas betekent voor u dus direct voordeel aan de pomp:

BP’s laagsteprijsgarantie
Is de pompprijs op het moment van tanken lager dan de grootverbruikersprijs en / of de landelijke adviesprijs minus de bovenstaande korting? Dan wordt uiteraard automatisch de dan geldende pompprijs berekend. Het gaat er immers om dat u zo voordelig mogelijk tankt!

Nóg meer voordeel
Met de BP Plus Tankpas bent u in alle opzichten beter op weg. Zo kunt u gebruik maken van automatische tolbetalingen en 24/7 online services. Met BP Target Neutral kunt u eenvoudig de CO2-uitstoot van uw wagenpark neutraliseren, terwijl u met BP FleetMove kosten kunt besparen door de prestaties van uw wagenpark te volgen. Zelfs voor elektrische voertuigen biedt BP een kostenbesparende oplossing.

Maak het uzelf gemakkelijk
Tanken met de BP Plus Tankpas betekent dat uw bedrijf verlost is van betalen met contant geld, losse tankbonnetjes, declaraties en tijdrovende administratie. Alle uitgaven staan op één overzichtelijke factuur, waarmee u heel eenvoudig de door u betaalde BTW kunt terugvorderen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, al uw tankpassen simpel en veilig online beheren.

De voordelen van de BP Plus Tankpas op een rijtje

  • Bespaar op uw kosten
  • Tanken bij BP, Texaco en Argos (grootste merknetwerk in de Benelux)
  • Internationaal tanken bij 18.000 stations in 29 landen
  • Eenvoudig online beheer
  • Een handige verzamelfactuur voor eenvoudige BTW-teruggave
  • Geavanceerde veiligheidsopties
  • Lage paskosten: slechts € 0,75 per pas per maand
  • Géén aanvullende jaarlijkse kosten

Meer weten of aanvragen?
Voor meer informatie over de BP Plus Tankpas kunt u hier kijken. U kunt ook bellen met het BP Customer Service Center op 0800 – 020 36 31 of een e-mail sturen naar cardsale@bp.com.