Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Create your future

Een goede werk-privébalans, oog voor fysieke belasting of de impact van ploegendiensten, voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers; ze maken niet alleen een groot verschil voor jouw medewerkers.

Je profiteert als werkgever zelf ook volop mee wanneer je investeert in duurzame inzetbaarheid. Zo zien bedrijven die dat doen hun productiviteit toenemen en hun ziekteverzuim dalen. Dat levert serieus geld op!

Speciaal voor de Grafimediabranche

Werk maken van duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf is eenvoudig. Je kunt namelijk gebruik maken van Create your future, een programma speciaal voor de grafimediabranche, dat afgestemd wordt op de situatie in jouw bedrijf. Daar krijg je vanaf dag 1 ondersteuning bij. De activiteiten in de programma’s worden bovendien begeleid door professionals die thuis zijn in onze branche.

Subsidies

Voor deze programma’s en activiteiten zijn aantrekkelijke subsidies beschikbaar. Grafimediabedrijven kunnen hiervoor in 2023 namelijk gebruikmaken van de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU). Het voordeel voor KVGO-leden kan oplopen tot wel 75% van de investering.

Meer weten?

Ben je enthousiast of wil je sparren met een adviseur over de mogelijkheden in jouw bedrijf? Kijk dan op createyourfuture.nl en plan een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek door te bellen of mailen naar 0318 – 53 91 91 of info@aenofonds.nl. We kijken graag samen hoe je net als tientallen andere grafimediabedrijven kunt bouwen aan een gezonde, wendbare en toekomstbestendige organisatie!