Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

GOC

Het Grafische Opleidingscentrum gevestigd in Veenendaal, binnen de branche beter bekend als het GOC is vooral bekend van het leren en ontwikkelen van medewerkers en teams. GOC verzorgt branche-erkende opleidingen voor drukkerijen, verpakkings-, kartonnage- en sign bedrijven.

De opleidingen zijn zowel op locatie als in het trainingscentrum in Veenendaal te volgen. De technische opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat iedere medewerker instapt op zijn of haar niveau, om zich daarna stapsgewijs verder te ontwikkelen. Met maatwerktrajecten speelt het GOC in op de vraagstukken en de productielijn binnen het bedrijf. Voor nieuwe medewerkers in de branche verzorgt het GOC een BBL leerwerktraject met mbo diploma op het niveau 2 en 3. D’d basis voor iedere grafimedia techniek.

Voordelen KVGO-leden

KVGO-leden met werknemers die vallen onder de Grafimedia cao dragen bij aan het A&O Fonds Grafimediabranche. Het A&O Fonds biedt de KVGO-leden tal van subsidieregelingen die van toepassing zijn op een groot deel van het GOC aanbod. Zo is er bijvoorbeeld de 40% subsidieregeling voor printmediaopleidingen en de BBL-stimuleringsregeling en begeleidingstaken voor praktijkopleiders van ieder  € 2.500,–. Van deze regelingen is tot en met 31 december 2024 gebruik te maken.

Duurzame inzetbaarheid met extra subsidie

In de afgelopen jaren zijn ook maatwerkprogramma’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid ontwikkeld. Deze programma’s voert het GOC uit onder het subsidieproject Create your future van het A&O Fonds Grafimediabranche. Voor dit project heeft het A&O Fonds een nieuwe subsidieregeling MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) toegekend gekregen voor de branche. Voor KVGO-leden betekent dit dat zijn kunnen rekenen op 35% subsidie vanuit de MDIEU-regeling plús de 40% subsidie vanuit de printmediaopleidingen. GOC kan jou helpen om medewerkers aan de slag te laten gaan met hun leefstijl, gezonde werkgewoonten en financiële fitheid. Van de MDIEU- regeling is tot en met 31 december 2025 gebruik te maken.

Advies of vragen?

Bel of mail naar 0318 – 53 91 19 of binnendienst@goc.nl
of kijk op onze website.