Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

GOC

GOC uit Veenendaal verzorgt opleidingen en maatwerktrajecten voor grafimediabedrijven. KVGO-leden kunnen gebruik maken van twee subsidieregelingen voor fikse kortingen.

GOC verzorgt branche-erkende opleidingen en maatwerktrajecten voor drukkerijen, verpakkingsbedrijven, kartonnagebedrijven en andere grafische bedrijven en vaktechnische workshops.

KVGO-leden met werknemers die vallen onder de Grafimedia CAO dragen bij aan het A&O Fonds Grafimediabranche. Het A&O Fonds biedt tal van subsidieregelingen die van toepassing zijn op een groot deel van het GOC aanbod. Naast de subsidieregeling op de printmediaopleidingen van 40% is er tot en met 31 december 2023 ook subsidie via het subsidieproject Create Your Future beschikbaar. Via dit project is gebruik te maken van de MDIEU-regeling (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden). Deze regeling biedt nog eens 35% subsidie op duurzame inzetbaarheid op maat. Bovendien komen KVGO-leden in aanmerking voor de stimuleringsregeling BBL-opleiding van €2.500,–. Starters in de branche behalen via dit leer-werktraject een mbo diploma niveau 2 en 3. Onze technische opleidingen zijn modulair opgebouwd. Men kan op het eigen niveau instappen en stapsgewijs zich verder ontwikkelen.

Advies of vragen?
Bel of mail naar 0318 – 53 91 19 of binnendienst@goc.nl
of kijk op onze website.